Hvordan laver jeg en korrekt opsætning, når jeg benytter mig af smartermail?

Hvis du benytter smartermail skal din SPF DNS record se således ud:

v=spf1 redirect=spf.hostnordic.com ~all

Kontakt venligst den ansvarlige for din navneserver, for at få oprettet den pågældende SPF-record.

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal kontakte, kan du slå dit domæne op på www.dk-hostmaster.dk

Eller for at se hvem der er din DNS udbyder www.whois.com

Hvis du søger rådgivning, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på service@hostnordic.com

Ligeledes kan du læse mere om SPF records og opsætning via nedenstående adresse: