Hvis du benytter din DynamicWeb CMS løsning til at sende eks. nyhedsmails ud med, skal du benytte følgende udgående SMTP server: smtp20.hnext.lan

smtp15.hnext.lan kan benyttes til transaktions mail og anden afsendelse af mindre volumen såfremt nyhedsbrev afsendelse kan holdes adskilt.

Ved tvivl benyt da altid smtp20.hnext.lan

Ved brug af smtp20.hnext.lan eller smtp15.hnext.lan skal følgende tilføjes til spf recorden for afsender domænet.

include:spf.hostnordic.com eks. v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:spf.hostnordic.com -all