Hvis du benytter din Umbraco, Sitecore eller wordpress CMS løsning til at sende eks. nyhedsmails ud med, skal du benytte følgende udgående SMTP server: smtp10.hnext.lan

smtp05.hnext.lan kan benyttes til transaktions mail og anden afsendelse af mindre volumen såfremt nyhedsbrev afsendelse kan holdes adskilt.

Ved tvivl benyt da altid smtp10.hnext.lan

Ved brug af smtp10.hnext.lan eller smtp05.hnext.lan skal følgende tilføjes til spf recorden for afsender domænet.

include:spf.hostnordic.com eks. v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:spf.hostnordic.com -all